Εμπορικά Κέντρα - Μαρίνες

Ξενοδοχεία

Συγκρότημα Πολυτελών Κατοικιών

Ψηλά Κτίρια - Πύργοι

Ψηλά Κτίρια

Αεροδρόμια

Πολυτελείς Κατοικίες

Image
Image

/ Άποψη

Η προσέγγισή μας στη Διαχείριση Κατασκευών είναι Μοναδική, ανάμεσα σε 3 Στυλοβάτες :

01

Μια ιστορία διαρκούς αναζήτησης της τελειότητας

Με εμπειρία περισσότερα από 18 χρόνια και πάνω από 53 εργαζόμενους, η TechnikAL κατατάσσεται σε μια από τις πλέον προηγμένες βιομηχανικές εταιρείες κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, εξάγοντας ετησίως πάνω απο το 55% του τζίρου της σε περισσότερες απο 10 χώρες. Έχοντας ως βασικό προτέρημα τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας CNC, τις νέες και πλέον σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής συνολικής έκτασης 2.500 m2, βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων  διασφαλίζοντας έτσι την δημιουργία προϊόντων υψηλών προδιαγραφών προστιθέμενης αξίας.

02

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία

Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πάντα ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Το πρώτο μέλημα μας είναι η ”Κατασκευαστική Αριστεία” και προσπαθούμε κάθε μέρα να έρθουμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά σε αυτή. To εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει λύσεις σε κάθε πελάτη ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του.
Η συνεχής ανάπτυξη µας οδηγεί στην παροχή µοναδικών λύσεων στις κατασκευές μας µε πολλά καινοτόµα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των έργων µας.

03

Λεπτομέρεια
Βασικό μας όραμα είναι η ειλικρίνεια της επικοινωνίας, η τήρηση των υποσχέσεων μας και η αφοσίωση στην κάλυψη των αναγκών σας με κάθε δυνατό τρόπο.
Τα συστήματα αλουμινίου που χρησιμοποιούμε διακρίνονται πάντα για την κατασκευαστική τους αρτιότητα, τον σύγχρονο σχεδιασμό τους και την ανθεκτικότητα στη χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.
Οι επιστήμονες και έμπειροι μηχανικοί της εταιρείας μας επιμελούνται κάθε κατασκευαστικό έργο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, στοχεύοντας στην ασφάλεια και την φιλικότητα προς την χρήση τους.

/ Υπηρεσίες

Δημιουργίες με χαρακτηριστικό ύφος -

Ο δρόμος για την επιτυχία, για κάθε είδους επιτυχία είναι προσωπική υπόθεση κάθε ανθρώπου. Τίποτα δεν χαρίζεται, τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς σκληρή δουλειά και αφοσίωση, χωρίς περιστροφές.
Οι εντατικοί ρυθμοί με τους οποίους εργαζόμαστε, η αγάπη μας για την έρευνα και την επιστήμη και ο απόλυτος σεβασμός μας στο περιβάλλον και στην χωροταξική αρμονία είναι ο συνδυασμός που μας εμπνέει.
Δημιουργούμε κατασκευές υψηλής ποιότητας, που συνδέουν συμμετρικά το τοπίο, το περιβάλλον και την εποχή αναζωογονώντας τις αισθήσεις. Τα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που επιλέγουμε στα έργα μας, η μαθηματική και γεωμετρική αρμονία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό μας, συντελούν στο άριστο αποτέλεσμα και επαναπροσδιορίζουν την έννοια της ποιότητας και της υγιούς πολυτέλειας στην κατασκευή.
Completed Projects

01

Η TechnikAL, ταυτοποιεί τις ανάγκες των έργων με αυτές των πελατών μας, παρέχοντας αναλυτικά σχέδια τυπολογιών και ταυτόχρονα προϋπολογιστικές κοστολογήσεις. Η συμβουλευτική διαδικασία που παρέχει η εταιρία μας έχει σαν στόχο την ορθή επιλογή συστημάτων, από την ευρεία γκάμα των προϊόντων που κατασκευάζουμε.
Μάθετε περισσότερα
Προετοιμασία σχεδίων παραγωγής

02

Για την παραγωγή όλων  των κατασκευών μας χρησιμοποιούμε ειδικό λογισμικό της εταιρίας Logikal που αποτελεί για μας το πλήρες εργαλείο κοστολόγησης, επεξεργασίας και παραγωγής κουφωμάτων, υαλοπετασμάτων και κάθε είδους κατασκευής μας, χαρίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα με έμφαση στην λεπτομέρεια και στην απόλυτη ακρίβεια.
 
Μάθετε περισσότερα
Παραγωγική Διαδικασία - Κατεργασίες

03

Με την χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού μηχανημάτων CNC και ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 2500m2 βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Το άκρως προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο σε συνδυασμό με την ικανότητά μας να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μας καθιστούν μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο.

Μάθετε περισσότερα
Completed Projects

04

Στην TechnikΑL προκειμένου να επιτύχουμε την άριστη συνδεσμολογία των κατασκευών μας διαθέτουμε ειδικές ηλεκτρονικές  αυτόματες πρέσες, ‘’γωνιάστρες’’ στην ορολογία μας. Έτσι πετυχαίνουμε την απόλυτη ευθυγράμμιση κατά την διαδικασία της συναρμολόγησης και την άψογη λειτουργία των κατασκευών.

Μάθετε περισσότερα
syskevasia-fortosi

05

Στην TechnikAL  δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο συσκευασίας των προϊόντων καθώς θεωρούμε ότι αποτελεί ένα στάδιο κομβικής σημασίας για την ακεραιότητα των κατασκευών μας.
Μάθετε περισσότερα
Διαχείρηση & εφαρμογή των έργων

06

Σε έργα που είναι σε φάση υλοποίησης, οι μηχανικοί της TechnikAL συνεργάζονται στενά με τους υπευθύνους διοίκησης εργοταξίων και υπόλοιπες συνεργαζόμενες ομάδες των έργων για τον καλύτερο σχεδιασμό, την οργάνωση, τον προγραμματισμός και συντονισμό για την ορθή και έγκυρη υλοποίηση έργων. Το τμήμα σχεδιασμού σε συνεργασία με τους μηχανικούς και τους τεχνικούς της TechnikAL, εφαρμόζουν σε κάθε έργο ξεχωριστά με απόλυτη ακρίβεια την μελέτη εφαρμογής καθώς και όποια ειδική λύση που έχει συμφωνηθεί για ανάγκες των έργων μας.

Μάθετε περισσότερα

/ Σημαντικά Έργα

Έργα που μας εμπνέουν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

/ Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να συζητήσετε το επερχόμενο έργο σας;

Η TechnikAL A.E. θα σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε.

Image

Έκθεση

Λ. Κηφισίας 145, Μαρούσι
15125
+30 210 8054390

Έκθεση

Λ. Βουλιαγμένης 3, Γλυφάδα
16561
+30 210 8949950

Εργοστάσιο

Ιβίσκου 85, Αχαρνές
13677
Τηλ: +30 210 4256439

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο technikal.gr χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, αποδέχεστε την πολιτική μας για τα cookies