Εταιρία

Η εταιρία TechnikAL ΑΕΒΕ, ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Αθ. Νικολή, απόφοιτο της Σχολής των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου τα τελευταία 17 χρόνια. Από την ίδρυση της έως και σήμερα η εταιρεία μας χρησιμοποιεί για την κατασκευή των έργων της προϊόντα της βιομηχανίας διέλασης αλουμινίου ALUMIL, της οποίας και αποτελούμε και πιστοποιημένο κατασκευαστή.
Η εταιρεία μας διαθέτει σήμερα δύο σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους, τον πρώτο στο Μαρούσι επί της Λεωφ. Κηφισίας 145 και τον δεύτερο στην Γλυφάδα επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης 26. Και στους δύο αυτούς χώρους εκθέτουμε τα περισσότερα συστήματα της ALUMIL, τα supreme συστήματα, ρολά αλουμινίου ALUMIL, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες. Οι εκθέσεις μας βρίσκονται ανάμεσα στους 15 εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα , οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως showrooms συστημάτων SUPREME.

Στο εργοστάσιό μας που βρίσκεται επί της οδού Ιβίσκου 85 στις Αχαρνές, η κατασκευή των προϊόντων μας πραγματοποιείται με τα κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα της εταιρίας EMEGGI, όπως τα CNC πριόνια κοπής των προφίλ αλουμινίου, τα κέντρα κατεργασίας CNC τεσσάρων αξόνων, τις ειδικές πρέσσες αέρος , γωνιάστρες συναρμολόγησης για καλύτερη συνδεσμολογία των κατασκευών και λοιπό εξοπλισμό εργαλείων, απαραίτητων για την σωστή τοποθέτηση των κατασκευών μας. Η παραγωγική διαδικασία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2000 και το έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τον τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής μας υλοποιούν άριστες ολοκληρωμένες κατασκευές που παραδίδονται συσκευασμένες έτοιμες για τοποθέτηση, από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Έτσι η οργάνωσή μας δίνει ευελιξία στην παραγωγή, ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης, απόλυτο έλεγχο στο παραγόμενο προϊόν και προσεγμένη τοποθέτηση. Ο ιδρυτής και το προσωπικό της εταιρίας μας είναι ειδικά καταρτισμένοι στα νέα συστήματα της ALUMIL μέσω της συμμετοχής τους στον πρώτο κύκλο της πρωτοποριακής για τα δεδομένα του κλάδου σχολής εκπαίδευσης κατασκευαστών αλουμινίου που πραγματοποίησε η ALUMIL το έτος 2006. Επίσης, TechnikAL έχει πιστοποιήσει την ικανότητά της να κατασκευάζει έργα τα οποία πληρούν τις πιο σύγχρονες και απαιτητικές προδιαγραφές, μέσω του Ελληνικού Κέντρου Ανάπτυξης Αλουμινίου (ΕΚΑΝΑΛ), περνώντας με επιτυχία τα σχετικά τεστ.
Η εταιρία μας έχει φέρει σε πέρας μέχρι και σήμερα, πλήθος και ποικιλία έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε ο,τι αφορά το μέγεθος και το βαθμό δυσκολίας τους. Έχει δοκιμαστεί και επιτύχει τα καλύτερα των αποτελεσμάτων, κατασκευάζοντας έργα με την εφαρμογή όλης της γκάμας συστημάτων αλουμινίου που διαθέτει η ALUMIL, γεγονός που αποτελεί εχέγγυο του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας της.