Λόγοι Προτίμησης

Η TechniKal διακρίνεται για την επιμονή της στην ποιότητα και την έγκαιρη παράδοση των κατασκευών της. Σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή που εγκαθιδρύει με κάθε πελάτη της, κατάφερε να καταξιωθεί στο χώρο και να αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των πελατών.

Άλλωστε η ένταξη των εκθέσεών της στα showroom της ALUMIL, της επιτρέπει να διαθέτει μεγάλη ποικιλία από τα πιο προηγμένα προϊόντα, ώστε να προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας ανάλογα με τις κατασκευαστικές ανάγκες του κάθε πελάτη προσφέρει:

 

  • Ποιοτική κατασκευαστική εργασία και τοποθέτηση.
  • Άριστης ποιότητας υλικά και εξαρτήματα.
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων της.
  • Ανταγωνιστικές τιμές.
  • Άμεσο χρόνο παράδοσης.
  • Βοήθεια στην επιλογή ιδανικών λύσεων.
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Σχέδια λεπτομερειών


Προτείνονται κατασκευαστικές λύσεις, συστήματα και τυπολογίες και σχεδιάζονται σε συνεργασία με τον μελετητή του έργου οι όψεις του κτιρίου. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Πίνακας κουφωμάτων

Η μελετητική ομάδα της TechniKal συντάσσει τον πίνακα κουφωμάτων εφαρμογής προτείνοντας τα κατάλληλα συστήματα και τυπολογίες δίνοντας στον μελετητή την πραγματική εικόνα των υπό μελέτη κατασκευών.